Hoe werkt het?

Het is mogelijk mij als externe bedrijfscoach te verbinden aan uw organisatie. Vervolgens kunnen medewerkers contact met mij opnemen wanneer dat nodig is. Het is belangrijk dat de gesprekken in alle rust en privacy kunnen plaatsvinden. We kiezen dan ook in overleg een geschikte locatie, maar het gesprek kan (in eerste instantie) ook telefonisch of via een online meeting gevoerd worden.

Wat zijn de voordelen?

De beschikbaarheid van een coach kan, door direct ingrijpen bij moeilijke situaties, langdurige uitval voorkomen en, bij andere vragen, de motivatie en prestatie van medewerkers sterk verbeteren. Zie ook: Werkwijze Zie ook: NLP

Externe bedrijfscoach

Als bedrijfscoach begeleid ik medewerkers in bedrijven en organisaties die te maken hebben met werkgerelateerde vragen of problemen. Ik bied een luisterend oor en geef steun bij de vervolgstappen die nodig zijn om weer verder te gaan.

Bedrijfscoaching

Yvonne van Lingen Bedrijfscoaching | Training
Life coaching 	Als je het idee hebt te worden geleefd en last hebt van stress, futloosheid of aankomende burnoutverschijnselen.  	Als je te maken hebt met het overlijden van een dierbare, een scheiding of andere situaties, waarbij er een grote verandering in je leven optreedt. 	Als er ingrijpende gebeurtenissen zijn geweest, zoals een ongeluk of agressie op het werk, maar ook zaken in de privésfeer. Duurzame inzetbaarheid 	Als je je wilt voorbereiden op eventuele ontwikkelingen in de toekomst en zelf de regie wilt nemen over je loopbaan en langdurig inzetbaar wilt blijven.  	Als je hulp kunt gebruiken bij de vervolgstappen die nodig zijn om inzetbaar te blijven, zoals het zoeken naar de eigen kwaliteiten en talenten, het maken van keuzes, het overwinnen van belemmeringen of bij je verder ontwikkeling. Loopbaanbegeleiding 	Als je toe bent aan een nieuwe stap in je loopbaan of als je van functie of werkomgeving wilt (of moet) veranderen.  	Als je verder wilt komen in je loopbaan door professionele of persoonlijke ontwikkeling. Als je bijvoorbeeld beter wilt leren presenteren, communiceren of samenwerken. 	Als je twijfelt of het huidige werk wel bij je past, omdat je er geen plezier meer in hebt of je capaciteiten onvoldoende kwijt kunt.  	Als je last hebt van emoties en spanningen op het op het werk die te maken hebben met problemen of conflicten in de samenwerking.

Bedrijfscoaching

Yvonne van Lingen Bedrijfscoaching | Training

Externe bedrijfscoach

Als bedrijfscoach begeleid ik medewerkers in bedrijven en organisaties die te maken hebben met werkgerelateerde vragen of problemen. Ik bied een luisterend oor en geef steun bij de vervolgstappen die nodig zijn om weer verder te gaan.
Duurzame inzetbaarheid 	Als je je wilt voorbereiden op eventuele ontwikkelingen in de toekomst en zelf de regie wilt nemen over je loopbaan en langdurig inzetbaar wilt blijven.  	Als je hulp kunt gebruiken bij de vervolgstappen die nodig zijn om inzetbaar te blijven, zoals het zoeken naar de eigen kwaliteiten en talenten, het maken van keuzes, het overwinnen van belemmeringen of bij je verder ontwikkeling. Life coaching 	Als je het idee hebt te worden geleefd en last hebt van stress, futloosheid of aankomende burnoutverschijnselen.  	Als je te maken hebt met het overlijden van een dierbare, een scheiding of andere situaties, waarbij er een grote verandering in je leven optreedt. 	Als er ingrijpende gebeurtenissen zijn geweest, zoals een ongeluk of agressie op het werk, maar ook zaken in de privésfeer. Loopbaanbegeleiding 	Als je toe bent aan een nieuwe stap in je loopbaan of als je van functie of werkomgeving wilt (of moet) veranderen.  	Als je verder wilt komen in je loopbaan door professionele of persoonlijke ontwikkeling. Als je bijvoorbeeld beter wilt leren presenteren, communiceren of samenwerken. 	Als je twijfelt of het huidige werk wel bij je past, omdat je er geen plezier meer in hebt of je capaciteiten onvoldoende kwijt kunt.  	Als je last hebt van emoties en spanningen op het op het werk die te maken hebben met problemen of conflicten in de samenwerking.