De Kennis om te Delen

Over mij

Yvonne van Lingen

Loopbaan

Mijn eigen loopbaan is nogal veelzijdig. Ik heb een IT-achtergrond en ik ben bevoegd docent in verschillende vakken, waaronder Engels. In het internationale bedrijfsleven heb ik diverse opleidings- en (project)managementfuncties vervuld. Ik werk sinds 2001 als zelfstandig docent (o.a. technisch en zakelijk Engels) en ben gecertificeerd NLP Master Coach en gediplomeerd loopbaancoach. NLP Master Coach Een NLP Master Coach is een gecertificeerde NLP coach op het niveau van master. Bij de coaching maakt ze gebruik van verschillende NLP-technieken. De werkwijze kenmerkt zich door een snelle en zorgvuldige aanpak. De begeleiding bestaat uit een beperkt aantal gesprekken waarin we uitzoeken wat je doel is en wat ervoor nodig is om dat te bereiken.

Stijl

Mijn coachstijl kun je typeren als rustig, kalm, ontspannen en doelgericht.

Kwaliteit

Ik ben aangesloten bij zowel de Nederlandse Vereniging voor NLP (NVNLP) als de Britse (ANLP) en werk volgens de richtlijnen van de NVNLP.

ZaVe-Secure

ZaVe-Secure Coaching is onderdeel van ZaVe-Secure Training | Advies. We bieden training en advies op het gebied van veiligheid.

Personal Coaching

ZaVe-Secure Coaching biedt begeleiding en coaching bij werk- gerelateerde vragen en problemen. Ook coaching in het Engels is mogelijk.

NLP

De methodiek NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren) geeft mensen inzicht in hun communicatie en hun handelen. Het helpt bij het nemen van beslissingen en het inrichten van je leven.

Coach

Yvonne is gecertificeerd NLP Master Coach en loopbaancoach. In haar begeleiding gebruikt ze, naast NLP- technieken, ook haar kennis en ervaring als docent en projectmanager in het bedrijfsleven.

Online Coaching

Heb je liever coaching op afstand, bijvoorbeeld vanuit huis? Dan biedt Online Coaching hiervoor de oplossing!
Over mij

Yvonne van Lingen

Loopbaan

Mijn eigen loopbaan is nogal veelzijdig. Ik heb een IT- achtergrond en ik ben bevoegd docent in verschillende vakken, waaronder Engels. In het internationale bedrijfsleven heb ik diverse opleidings- en (project)managementfuncties vervuld. Ik werk sinds 2001 als zelfstandig docent (o.a. technisch en zakelijk Engels) en ben gecertificeerd NLP Master Coach en gediplomeerd loopbaancoach. NLP Master Coach Een NLP Master Coach is een gecertificeerde NLP coach op het niveau van master. Bij de coaching maakt ze gebruik van verschillende NLP-technieken. De werkwijze kenmerkt zich door een snelle en zorgvuldige aanpak. De begeleiding bestaat uit een beperkt aantal gesprekken waarin we uitzoeken wat je doel is en wat ervoor nodig is om dat te bereiken.

Stijl

Mijn coachstijl kun je typeren als rustig, kalm, ontspannen en doelgericht.

Kwaliteit

Ik ben aangesloten bij zowel de Nederlandse Vereniging voor NLP (NVNLP) als de Britse (ANLP) en werk volgens de richtlijnen van de NVNLP.